Esperidi Resort is dicht bij:

  • Sant'Agnello, 0 m
  • De zee, 200 m
  • Het station van de Circumvesuviana, 300 m
  • Centrum van Sorrento, 1,5 km
  • Metro van de zee, 1.5 km
  • Kust van Amalfi, 20 km
  • Napels, 47 km
  • De luchthaven van Napels Capodichino, 47 km

 

Locatie

Het vakantiedorp Esperidi Resort is ideaal om uw vakantie in Sorento door te brengen en heeft een zeer bevoorrechte ligging onder de vakantiedorpen van de golf van Napels en van de kust van Amalfi.

Esperidi Resort ligt in Sant'Agnello, in het midden van een van de oudste sinaasappelgaarden en citroengaarden van het schiereiland van Sorrento, op 250 meter van de zee en op tien minuten van het historisch centrum van Sorrento. Het ligt dicht bij bushaltes en bij het station van de Circumvesuviana, maar ook bij de vleugelboten en de metro's van de zee die u in enkele minuten reizen tot bij CapriIschia en Napels brengen. Verder gaan ze ook naar de mooiste plekjes van het schiereiland van Sorrento, tussen de golf van Napels en de kust van Amalfi.

Voor een zo aangenaam mogelijke vakantie in Sorrento biedt Esperidi Resort excursiesbezoeken met gids en mediterrane kookcursussen aan bij de Sorrento Cooking School om de typische producten en de meest authentieke plekjes van het land en de zee van het schiereiland van Sorrento te leren kennen en te proeven.

 

HOE BEREIKT U ONS

Met het vliegtuig

De luchthaven van Napels Capodichino (op 47 km) is de dichtsbijzijnde luchthaven voor het vakantiedorp Esperidi Resort. Er zijn regelmatige en gemakkelijke verbindingen. Vanuit de luchthaventerminal neemt u de bus van de Autolinee Curreri en stapt u uit bij Sant'Agnello di Sorrento, aan het treinstation van de Circumvesuviana. Het vakantiepark bevindt zich op 300 meter. U bereikt het met een wandeling van 10 minuten langs de viale dei Pini. Esperidi Resort ligt hier op nummer 52.

Met de trein

Vanuit alle richtingen komt u aan in het centraal station van Napels (piazza Garibaldi) en gaat u verder met de trein van de Circumvesuviana naar Sorrento. U stapt uit bij het station van Sant'Agnello en bereikt uw bestemming te voet na een wandeling van 10 minuten langs de viale dei Pini.

Met de auto

Zowel vanuit het noorden als vanuit het zuiden komt u aan op autosnelweg A3 Salerno – Reggio Calabria. U volgt de borden naar het Penisola Sorrentina en neemt de afrit bij Castellammare di Stabia. U komt uit op de Strada Statale 145 naar Sorrento. U komt voorbij de dorpjes Vico Equense, Meta di Sorrento, Piano di Sorrento en rijdt dan Sant'Agnello binnen. U slaat af naar rechts naar de viale dei Pini en na 400 meter hebt u uw bestemming bereikt. Esperidi Resort ligt op nummer 52.