In Sant’Agnello op het schiereiland van Sorrentogroeit de eetlust terwijl u eet en... leert

In Esperidi Resort, biedt de Sorrento Cooking School van april tot oktober dagelijkse kooklessen aan in het Engels van een authentiek Italiaanse kokkin die wordt bijgestaan door een tolk met het Engels als moedertaal die de lessen simultaan vertaalt.

In één dag (de les duurt ongeveer drie uur inclusief de proeverij) leert u een typisch lokaal menu bereiden van 4 gangen (voorgerecht, eerste gang, tweede gang, dessert) dat de typische gerechten van de Italiaanse mediterrane keuken omvat.

Er wordt natuurlijk bijzondere aandacht besteed aan de pizza en de pasta met hun duizenden variaties! Aan het einde van elke les zit iedereen gezellig samen rond de tafel om de delicatessen te proeven die zijn bereid tijdens de kookles met lokale wijnen.

Onze kooklessen zijn een alternatief om een vermakelijk en leerrijk weekend vol wijn en gastronomie door te brengen of een memorabele culinaire vakantie in Sant’Agnello in Sorrento in het teken van de smaak en van de gezelligheid.

Bovendien heeft de school ook een winkeltje met souvenirs voor een mooie herinnering aan de smakelijke uren die u hebt doorgebracht tussen het fornuis, overheerlijke gerechten en geurige wijnen.

De Sorrento Cooking School op het schiereiland van Sorrento is een waar paradijs voor fijnproevers: dicht bij de zee (250 meter) midden in het groen van het nieuwe design vakantiedorp Esperidi Resort, tussen de geuren van citroen- en sinaasappelgaarden, dicht bij de bezienswaardigheden van het centrum van Sorrento.